Interflora
Interflora Interflora Danmark Stjerner og anmeldelser
Bestil Blomster
Euroflorist
Euroflorist Euroflorist Danmark Stjerner og anmeldelser
Bestil Blomster

Ideer til tekster og beskeder til Mors dag

Ideer til tekster og beskeder til Mors dag

Mors dag fejres på forskellige måder rundt om i verden. Man kan dog roligt sige, at de fleste lande betragter denne dag som en lejlighed til at ære mødre med venlige ord og gaver. 

Hvis der er ét ord, der beskriver en ekstraordinær mor, er det 'perfektion'. At have født børn og opdraget dem med succes, med alle de kampe, der kan følge med, er ikke nogen lille bedrift. Selv når deres egne børn er voksne, holder mange mødre aldrig op med at passe på dem eller tænke på deres lykke. En kærlig mor vil altid være en kærlig mor. Hun gør altid sit bedste for at hjælpe sin familie til at blomstre.

Herunder finder du et udvalg af mors dag-tekster og -beskeder. Jeg håber, at du vil finde disse idéer nyttige til at finde de rigtige ord til at udtrykke din kærlighed til din mor. Du kan selvfølgelig blande forskellige idéer :)

 • Jeg ved godt, at jeg ikke altid har vist det, men jeg er så taknemmelig for, at du er min mor.
 • Du har haft så stor en positiv indflydelse på mit liv, og jeg kan ikke takke dig nok.
 • Glædelig mors dag mor!
 • Tak, mor, fordi du er der for mig, når jeg har brug for nogen, der virkelig forstår mig. Uden dig i mit liv ville tingene ikke være, som de er i dag. Du betyder meget for mig, og du skal vide, at jeg elsker dig!
 • Roser er røde, violer er blå; jeg elsker dig, mor! Glædelig mors dag!
 • Glædelig mors dag fra mig og min bror/søster!
 • Jeg ved godt, at jeg ikke siger det så tit, men tak for alt det, du gør for mig/os, mor!
Nogle ideer, der måske kan hjælpe:

 • Tak din mor, og fortæl hende, hvad du kan lide ved hende (vær specifik!)
 • Giv hende tips til, hvordan hun kan bruge Mors Dag (f.eks. til yngre børn: 'Jeg håber, at du får lidt ro, mens jeg er i skole!').
 • Fortæl sjove historier eller citater fra din barndom
 • Fortæl hende, hvor meget du beundrer hende (og hvorfor)
 • Fortæl din mor, hvad hun betyder for dig, og hvordan hun inspirerer dig!

En anden god måde at takke hende for alt på er at opdatere din Facebook-status med hjertelige ord. For alle mødre i verden er det vigtigt at lade dem vide, at de er værdsat på Mors Dag, for denne dag er lige så vigtig som alle andre.

En mor er en så stærk person, at hun fortjener flere dage om året at blive anerkendt for alt sit hårde arbejde. Mors dag er en god lejlighed til at vise mødre, hvor meget vi elsker og værdsætter dem. 

Interflora
Interflora Interflora Danmark Stjerner og anmeldelser
Bestil Blomster
Euroflorist
Euroflorist Euroflorist Danmark Stjerner og anmeldelser
Bestil Blomster
Hvilke blomster skal du give til mors dag? Hvilke blomster skal du give til mors dag? Datoen for Mors dag i 2022 (og 2023 og 2024) Datoen for Mors dag i 2022 (og 2023 og 2024) Hvad er datoen for Valentinsdag i år? Hvad er datoen for Valentinsdag i år?

Alle artikler